İzmit Belediyesinden çok amaçlı spor kompleksi


Gündem 22.10.2021 21:00:00 0
İzmit Belediyesinden çok amaçlı spor kompleksi

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde futbol sahaları, tenis, voleybol, plaj futbolu gibi birçok branşa hizmet edecek çok amaçlı spor kompleksi yapacak.

KOCAELİ(İGFA)-  İzmit Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde İklim Sokak ve Yetiş Sokak keşişimde yer alan 15 bin metrekarelik alana spor tesisi kurulacak.

Belediye ekipleri tarafından yapılacak olan tesiste, 2 adet futbol sahası, 2 adet tenis kortu, 1 adet plaj futbolu / Voleybol Sahası, 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu ve bisiklet yolunun yanı sıra soyunma odaları, toplantı salonu, kafeterya, park alanı, dinlenme alanı ve otopark bulunacak.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!