İzmit Çocuk Parkında çocukluk anıları

İzmit Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesinde kahvaltı düzenleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, çocukluğu bu parkta geçenlerle bir araya geldi.


Gündem 8.10.2021 11:00:00 0
İzmit Çocuk Parkında çocukluk anıları

İZMİT(İGFA)-  İzmit kentinin yerlileri ile bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Cumhuriyet Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi'nde kahvaltı etti. 

İzmit Belediyesinin ukdesinde bulunan ve yenileme projesi tamamlanan Cumhuriyet Parkı için fikir alışverişi yapıldı. Başkan Hürriyet, İzmit’in gerçek çınarlarının fikirleri doğrultusunda yenilenecek olan Cumhuriyet Parkı’nda İzmitlilerin eski fotoğraflarından oluşan bir sergi oluşturacaklarını ifade etti. 

Programa İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve yönetimi, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Cem Güler ve Emirşah Torun, Koordinatörler Yaşar Kardaş, Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, birim müdürleri, Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner, Hacı Hasan Mahalle Muhtarı Ömer Uzun, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı ve Veliahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl, Hacıhızır Mahalle Muhtarı Lütfi Bodur, Çukurbağ Mahalle Muhtarı Yaşar Tüzer, Terzibayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Engin Çevrim, Cedit Mahalle Muhtarı Nabi Keskin katıldı. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor