Gündem

Gündem Haberleri

İzmit Cumhuriyet Parkı açıldı

İzmit Belediyesi bir süredir kapalı olan Cumhuriyet Parkında yer alan kafeteryayı aile çay bahçesi olarak açtı.


Gündem 28.09.2021 10:30:00 0
İzmit Cumhuriyet Parkı açıldı

İZMİT(İGFA)-  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bir süredir kapalı olan ve yenilemeyen Cumhuriyet Parkı'ndaki kafeteryayı yenilerek çay bahçesi olarak hizmete açtı. 

Başkan Kaplan," Burası bundan sonra halkın hizmetine açılmıştır.Arkadaşlarımız bir yandan eski aile çay bahçesi sıcaklığını oluşturacak yenileme çalışmalarını yapacak. Bir yandan da vatandaşlarımız sereserpe oturarak çayını, kahvesini içip dinlenebileceği bir ortam bulacak. Park Kafe artık halkın kullanımındadır."        


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor