İzmit Engelsiz Cafe, özel bireyler için toplandı


Gündem 22.10.2021 21:00:00 0
İzmit Engelsiz Cafe, özel bireyler için toplandı

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci,Kocaeli Engelliler Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Ata Doğan ve Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel Ergüneş ile bir araya geldi.

KOCAELİ(İGFA)- Özel gereksinimli bireylere yönelik yapılacak olan projeler için fikir alışverişi amacıyla bir araya gelinen toplantı, Engelsiz Cafe'de gerçekleştirildi. 

Kocaeli Engelliler Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Ata Doğan toplantıya dair yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile özel gereksinimli bireyler için planlanan projelerdeki ulusal ve uluslararası alanda yapacağımız çalışmalara bulunacakları katkının teminatını almış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Narkotik operasyonlarında 7 tutuklama, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kentte uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlar devam ediyor.
Alanya’da borç tartışması kanlı bitti: 7 yaralı Borç meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı ve zincirli kavgada 7 kişi yaralandı, kaçan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.
Isparta'da Bayrağa saygı yürüyüşü düzenlenecek Suriye’nin Kamışlı kentinde Türk bayrağına yönelik saygısızlıklara tepki göstermek amacıyla düzenlenecek “Bayrağa Saygı Yürüyüşü”, 26 Ocak Pazartesi akşamı saat 19.00’da Belediye Binası önünden başlayacak.
Helvacı Köyü’nde kadınlardan bir ilk: Kadınlar kahvesi açıldı Çan’ın Helvacı Köyü’nde kadınlar, köy camisinin arkasındaki bir odayı dayanışmayla Kadınlar Kahvesine dönüştürdü. Gece 02.00’ye kadar açık olan mekân, Çan köylerinde bir ilke imza atarak kadınların buluşma noktası oldu.
Isparta’da Acı Gün: Vali Erin’den Geçmiş Olsun ve Taziye Isparta Valisi Abdullah Erin, tedavi gören Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir ile trafik kazasında yaralanan Bangladeş Ankara Büyükelçiliği personelini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti; kazada hayatını