İzmit Engelsiz Cafe, özel bireyler için toplandı


Gündem 22.10.2021 21:00:00 0
İzmit Engelsiz Cafe, özel bireyler için toplandı

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci,Kocaeli Engelliler Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Ata Doğan ve Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel Ergüneş ile bir araya geldi.

KOCAELİ(İGFA)- Özel gereksinimli bireylere yönelik yapılacak olan projeler için fikir alışverişi amacıyla bir araya gelinen toplantı, Engelsiz Cafe'de gerçekleştirildi. 

Kocaeli Engelliler Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Ata Doğan toplantıya dair yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile özel gereksinimli bireyler için planlanan projelerdeki ulusal ve uluslararası alanda yapacağımız çalışmalara bulunacakları katkının teminatını almış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

SDÜ’de vergi haftası kapsamında anlamlı buluşma Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Maliye Bölümü öğrencileri, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında önemli bir bilgilendirme programında bir araya geldi.
Meteoroloji’den hafta sonu için yağış uyarısı Türkiye genelinde hafta sonu itibarıyla yağışlı hava yeniden etkisini göstermeye hazırlanıyor.
SDÜ’de vergi haftası kapsamında anlamlı buluşma Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Maliye Bölümü öğrencileri, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında önemli bir bilgilendirme programında bir araya geldi.
İlaç fiyatlandırmasında yeni kur düzenlemesi yürürlüğe girdi İlaç fiyatlarının belirlenmesinde kullanılan euro kurunda yeni düzenleme yürürlüğe girdi.
Isparta’da İstiklal Marşı’nın 105’inci yılı anıldı İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 105’inci yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Isparta’da düzenlenen programda öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı.