Gündem

Gündem Haberleri

İzmit’te çocuklara sinema okulu


Gündem 9.07.2021 13:00:00 0
İzmit’te çocuklara sinema okulu

İzmit Belediyesi, geleceğin yönetmenlerini, senaristlerini ve oyuncularını ortaya çıkarmak, tüketen değil üreten bir nesil oluşturmak adına Çocuk Sinema Okulu’nu hayata geçiriyor

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, çocukların içinde yatan sanatçıyı ortaya çıkarmak, hayal gücünü, perspektifini, güç ve farkındalıklarını arttırmak adına Çocuk Sinema Okulu’nu hayata geçiriyor. Türkiye’de bir ilke imza atacak olan İzmit Belediyesi, film izlemeyi seven, meslek seçimini sinema alanında planlayan tüm çocukları ücretsiz eğitim verecek olan Çocuk Sinema Okulu’na davet ediyor. 

Çocuklara sinema dünyasının kapılarını aralamaya hazırlanan Çocuk Sinema Okulu’nda, kamera önü oyunculuğu, yönetmenlik, senaryo yazarlığı, montaj, kostüm tasarımı, kamera ve ışık eğitimleri verilecek. Çocuklar, 4 ay sürecek olan eğitimlerini, muhteşem bir gala ile taçlandıracak. Çocukların hayal gücünü zorlayarak kendilerini ispat etme şansı yakalayacakları Çocuk Sinema Okulu’nda eğitim almak isteyenler 8-25 Temmuz tarihleri arasında izmit.bel.tr adresinden başvuru yapabilecek. 27-28 Temmuz’da ise seçmeler gerçekleştirilecek ve ilk ders 31 Temmuz’da başlayacak.


CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi
Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu
Manisa'da Fatma Turgut coşkusu Manisa'da Fatma Turgut coşkusu
Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı