İzmit’te işyerlerine atık kutuları dağıtılıyor


Gündem 21.07.2021 17:00:00 0
İzmit’te işyerlerine atık kutuları dağıtılıyor

İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında ofis ve işyerlerine atıkların ayrı toplanması amacıyla kullanılan geri dönüşüm iç mekân kutuları dağıtıyor

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi kâğıt, karton, plastik ve cam gibi atıkların diğer organik atıklardan ayrı biriktirilebilmesi adına talepte bulunan işyerlerine geri dönüşüm kutusu vermeye devam ediyor. Kutularda toplanan atıklar İzmit Belediyesi ekipleri tarafından belirli günlerde alınarak geri dönüşümleri sağlanıyor. Son 1 ayda yaklaşık 400 adet kutunun dağıtıldığını belirten yetkililer, ihtiyacı olan noktalara kutuların dağıtımının devam edeceğini dile getirdiler. 

Atıkların kapalı ofis ve işyerlerinden toplanması için İzmit Belediyesinin dağıtımını gerçekleştirdiği kutular aynı zamanda sıfır atık uygulamalarında da kullanılıyor. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, geri dönüşüm kutusu talep eden vatandaşların 318 00 00 numaralı telefonu arayarak adres bırakmasının yeterli olacağını açıkladı. 


Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek