İzmit’te Muharip Gaziler’e ziyaret


Gündem 20.07.2021 11:00:00 0
İzmit’te Muharip Gaziler’e ziyaret

Kocaelide İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi’ne bayram ziyareti gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - Kentin her noktasına dokunmayı kendine vazife edinen İzmit Belediyesi, bu topraklar için cephede mücadele eden gazilerini de bir kez daha unutmayarak Kurban Bayramı öncesinde ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Yenidoğan Mehmet Ali Kağıtçı Sokak’ta bulunan Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi’ne giderek gazilerle bir araya geldi. 

Ziyarette İzmit Belediyesi yöneticilerini Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Nurettin Recep Sağlık ile birlikte Başkan Yardımcısı Ali Paşa Ay, yönetim kurulu üyesi Cemil Toptimur ve Kore gazisi Kamil Başer karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Emirşah Torun ve Cem Şakoğlu, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını ve bayram tebriklerini iletirken Başkan Sağlık’ta nazik ziyaretleri için İzmit Belediyesi yetkililerine ve selamlarını ileten Başkan Hürriyet’e teşekkür etti. 


Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat! Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma
Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı
'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti 'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti
Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!