Gündem

Gündem Haberleri

İzmit Tepeköy’e yeni merdiven


Gündem 17.07.2021 16:00:00 0
İzmit Tepeköy’e yeni merdiven

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepeköy Mahallesi Ardıçlı Sokak’ta vatandaşların ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri için merdiven yapımına başladı

KOCAELİ (İGFA) - Vatandaşların sorunlarını hızla çözmek ve taleplerini yerine getirmek için aralıksız çalışan İzmit Belediyesi merdiven yapım çalışmalarına devam ediyor. Şehrin dört bir yanında vatandaşları güvenli ve konforlu yollara kavuşturan İzmit Belediyesi, İzmitlilerin yaşam alanlarını güzelleştirmek, güvenli yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarını sürdürürken, Tepeköy Mahallesi Ardıçlı Sokak’a yeni merdiven yapıyor.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebi üzerine yokuş yukarı çıkarken zorlanan vatandaşlar için Ardıçlı Sokak’a 55 metre uzunluğunda 1 metre 20 cm genişliğinde merdiven yapıyor. Merdiven yapımında 17 metreküp beton kullanan ekipler, güvenliği sağlamak amacıyla korkuluk çalışmasını da tamamlayıp halkın kullanımına sunacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”