İzmit Yeşilova Gençlik ve Spor Kompleksi, altyapıyı değerlendirecek


Gündem 26.10.2021 13:30:00 0
İzmit  Yeşilova Gençlik ve Spor Kompleksi, altyapıyı değerlendirecek

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan, Yeşilova Mahallesi’nde yapılacak olan Gençlik ve Spor Kompleksi ile ilgili amatör spor kulüplerinin fikir ve önerilerini dinledi.

KOCAELİ(İGFA)- İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’teki spor kültürünün güçlendirilmesi ve altyapının geliştirilmesi adına Yeşilova Mahallesi’nde yapılacak olan Gençlik ve Spor Kompleksi ile ilgili görüşlerini almak için İzmit’teki amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Başkan Hürriyet, "Şu anda ana plan itibariyle tasarladığımız kompleksimiz; futbol sahaları, tenis kortları, plaj voleybolu ve plaj futbolu sahası, 8 soyunma odası, görevli odası, hakem odası, kafeterya, toplantı salonu, yeterli otopark alanı, yeşil alan, yürüyüş parkuru ve tribünler ve dinlenme alanlarından oluşacak. Sizin de fikirleriniz ve önerilerinizle birlikte daha iyi ve kaliteli hizmet alanı haline getireceğimiz bu kompleksimiz inanıyoruz ki altyapıya değer katacak. Burası bir altyapı tesisi ve sporcu eğitim yeri olarak çok ideal bir yer. Futbol açısından bakıldığında en büyük avantaj 11-12 yaş gruplarının tüm müsabakalarını burada oynayabilecek durumda olması" dedi. 


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi