İzmitli gençler Speaking Cafe’de eğlenerek öğreniyor


Gündem 9.07.2021 07:30:00 0
İzmitli gençler Speaking Cafe’de eğlenerek öğreniyor

İzmit’te gençlerin kendilerini geliştirebilmesi ve yeteneklerini sergileyebilmesi adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Eurosdesk Temas Noktası’nın öncülüğünde hayata geçirilen İngilizce konuşma atölyesinin ilki tamamlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Gençlerin bilgi, beceri ve yeteneklerini ortaya çıkararak onların gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesindeki Eurodesk Temas Noktası, düzenlediği İngilizce konuşma atölyesi ile gençlere İngilizce pratik yapma imkânı sağlıyor.

Eurodesk Temas Noktası, İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve  AIESEC Kocaeli işbirliğiyle hazırlanan, düzenli olarak yapılması planlanan programın ilki ise önceki gün Belsa Plaza’da bulunan Speaking Cafe’de yaklaşık 40 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

İngilizce’yi günlük hayatında pratik olarak uygulama fırsatı yakalayamayan gençlere yönelik düzenlenen atölyede, katılımcılar hem İngilizcelerini geliştirme hem de keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı. Etkinliklere katılmak isteyenler, bir sonraki programın temasını ve tarihini ‘eurodeskizmit’ sosyal medya hesabından takip edebilirler.


Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası
ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor