İzmitli kadın girişimcilerden ilk toplantı

Açılışına kısa bir süre kalan İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin atölye hocaları ve girişimcilerinin bir araya geldiği toplantıda üretim ve pazarlama süreçleri masaya yatırıldı.


Gündem 20.04.2021 14:00:00 0
İzmitli kadın girişimcilerden ilk toplantı
Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ) İzmit Belediyesi tarafından çok kısa süre sonra hayata geçirilecek olan ve iç tefrişat çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlanan Kadın Girişimciler Merkezi’nin atölye hocaları ve girişimcileri açılış öncesi ilk toplantısını yaptı. 15 atölye hocası ve 45 girişimci kadının katıldığı İzmit Belediyesi Meclis Salonu’ndaki toplantıda İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç detaylı bilgilendirme yaptı. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Alınan geri dönüşlere göre yeni alanlar açacaklarını belirten Gülenç, "Pazar arayışı konusunda ise Kadın Girişimciler Derneği ve Kocaeli Sanayi Odası ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca ürünleriniz İzmit Belediyesi tarafından dijital ortamda hayata geçirilen İzmit Çarşısı’nda da yer alacak” diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor