İzmitli Kerem ve Eda, karın keyfini doyasıya yaşadı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi yıllar sonra kent merkezinde böylesine kar gördü.


Gündem 16.02.2021 18:30:00 0
İzmitli Kerem ve Eda, karın keyfini doyasıya yaşadı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelinin İzmit ilçesinde yaklaşık 6 yıl aradan sonra etkili olan kar yağışı cadde, sokak ve parkları dolduran kar, beraberinde hoş manzaralar da oluşturdu.

Yağan kar olumsuzlukların yanı sıra güzellikleri de beraberinde getirdi.

6,5 yaşındaki Kerem ve 3 yaşındaki Eda, anneleriyle birlikte İzmit Sabri Yalım Parkı’nda karın keyfini çıkardı. Saatlerce kartopu oynayan minikler; hayatlarında ilk kez karşılaştıkları kar üzerinde yapılan kardan adamların önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!