İzmitte kadına yönelik şiddet toplantısı yapılacak


Gündem 13.11.2021 17:30:00 0
İzmitte kadına yönelik şiddet toplantısı yapılacak

İzmit Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü, kapsamında Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolünü imzalayan ve imzalama sürecini başlatan yerel yönetimlerin bir araya geleceği toplantıya ev sahipliği yapacak.

KOCAELİ(İGFA)- İzmit Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında, 18 – 19 – 20 Kasım tarihlerinde Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) başkanlığında Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolünü imzalayan ve imzalama sürecini başlatan belediyeler ile bir araya gelecek.

Toplumsal cinsiyet eşitliği, kadın, istihdamı, kadına yönelik şiddet, kadın politikaları ve kadın çalışmalarıyla ilgili iyi uygulama örneklerinin incelenmesi ve işbirliklerinin yerelden politika üretilmesinin fırsatının bulunacağı toplantıya İzmit Belediyesi ev sahipliği yapacak. 

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu başkanlığında, İzmit Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak olan toplantıya 40’a yakın belediye başkanı ve kadın çalışmaları konusunda çalışmalar yürüten belediye yöneticileri ile belediyelerin ilgili birimlerinde görevli sosyal hizmet uzmanı, psikolog ve sosyologlar katılacak. Toplantının ilk gününde belediye başkanlarının ve temsilcilerinin katılımıyla protokol imza töreni gerçekleştirilecek. 


Karacabey’de başkanlık koltuğuna Baran oturdu Karacabey’de başkanlık koltuğuna Baran oturdu
Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi
Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi
İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın’dan 23 Nisan açıklaması İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın’dan 23 Nisan açıklaması
Yunusemre Halk Eğitim Merkezi'nde kurslar devam ediyor Yunusemre Halk Eğitim Merkezi'nde kurslar devam ediyor