İzmitte Lavanta Parkı ve Doğa Eğitim Kampüsü temelleri atıldı


Gündem 15.11.2021 14:00:00 0
İzmitte Lavanta Parkı ve Doğa Eğitim Kampüsü temelleri atıldı

İzmit Belediyesi tarafından Çayırköy Mahallesinde yapılacak olan Doğa Eğitim Kampüsü ve Lavanta Parkının temel atma töreni gerçekleştirildi.

KOCAELİ(İGFA)- İzmit'te yapılacak olan Lavanta Parkı ve Doğa Eğitim Kampüsü'nün temel atma töreninde konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, "Tüm idari kadromuz ile Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer ile birlikte temeli atacağız.  Kente nefes aldıracak, yeşil alanı bol, aileleri ve çocuklara hitap edecek ve sosyal alan itibariyle de kente değer katacak projemizin temel atma törenindeyiz" dedi. 

 Doğa Eğitim Kampüsü ve Lavanta Parkı'nın içinde kafeterya ve  lavanta ürünlerinin yer alacağını dile getiren Başkan Hürriyet, "Doğa eğitim kampüsümüz yaşam bahçesi ile entegre edilerek burada hem üretim hem de eğitim olacak. İçerisinde hem park hem butik kafe hizmeti olacak. Yeşili bol ve tohum kütüphanesinden eğitim salonlarına kadar yarattığımız alanlarla birlikte 3 projemizi entegre bir şekilde uygulayacağız" dedi


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı