JANDARMA VE AMBULANSLAR YAKAÖREN KÖYÜNE GİTTİ


Asayiş 27.02.2020 00:07:00 0
JANDARMA VE AMBULANSLAR YAKAÖREN KÖYÜNE GİTTİ

Isparta Yakaören merkezli 2.9 artçı deprem meydana geldi. Isparta Belediyesi, Jandarma ve ambulans ekipleri, olası bir olumsuzluğa karşı depremin merkez üssü Yakaören Köyü’ne gitti. Köyde herhangi bir olumsuzluğun olmadığı öğrenildi.

Kepez’de kadınlara özel bisiklet eğitimi Kepez Belediyesi’nin “Hayalini, Sürmeye Başla!” mottosuyla hayata geçirdiği kadınlara özel bisiklet eğitimlerinde yeni dönem başvuruları başladı. Eğitimlere katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak belirlen
Karagöz'den "Terörsüz Türkiye" vurgusu Antalya’da sivil toplum ile siyasi temsilcileri ortak bir platformda buluşturan Sivil Düşünce Derneği, bu hafta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Ejder Karagöz’ü ağırladı.
Başkan Çetin: AK Parti Ailesi Büyümeye Devam Ediyor AK Parti’nin istişare kültürünü öne çıkaran Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, yeni katılımlarla güçlendi.
Antalya Limanı’nın derinliği artırılacak ve ekipmanlar yenilenecek BAİB’in düzenlediği toplantıda ihracatçılar, Antalya Limanı’ndaki yüksek maliyet ve altyapı sorunlarını liman yönetimiyle masaya yatırdı. Q Terminals Antalya, derinlik artırımı ve altyapı yatırımlarıyla limanı güçlendirme sözü ver
32 ilde FETÖ operasyonu: 59 şüpheli tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Burdur’un da aralarında bulunduğu 32 ilde FETÖ’nün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 92 şüpheliden 59’unun tutuklandığını açıkladı.