JANDARMA VE AMBULANSLAR YAKAÖREN KÖYÜNE GİTTİ


Asayiş 27.02.2020 00:07:00 0
JANDARMA VE AMBULANSLAR YAKAÖREN KÖYÜNE GİTTİ

Isparta Yakaören merkezli 2.9 artçı deprem meydana geldi. Isparta Belediyesi, Jandarma ve ambulans ekipleri, olası bir olumsuzluğa karşı depremin merkez üssü Yakaören Köyü’ne gitti. Köyde herhangi bir olumsuzluğun olmadığı öğrenildi.

Mecliste Gergin Anlar: “Başarısız ve Beceriksiz” Çıkışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Şubat ayı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi’ndeki altyapı sorunları üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i sert sözlerle eleştirdi.
“Kazadan Kurtulan Oğuz dehşeti anlattı” Antalya’da 10 kişinin yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulan üniversite öğrencisi Oğuz, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini belirterek, “Otobüsün içi bir anda cehenneme döndü” dedi.
Yenişarbademli’de doğalgaz çalışmaları resmen başladı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, Torosgaz Isparta İl Müdürü Mehmet Şanlı’yı ilçede ağırladı. Gerçekleştirilen görüşmede doğalgaz altyapısı ve planlanan enerji yatırımları ele alındı; ilçeye doğalgaz arzı için çalışmal
Isparta’da Aziz Şehitler Dualarla yâd edildi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından Ocak ve Şubat aylarında şehadet mertebesine ulaşan kahraman şehitler için mevlid-i şerif programı düzenlendi.
İhracatta dijitalleşme ve markalaşma çağrısı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2026 yılı Ocak ayı ihracat verilerini değerlendiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, Isparta’nın yılın ilk ayında 34 milyon 815 bin dolar ihr