JANDARMA VE AMBULANSLAR YAKAÖREN KÖYÜNE GİTTİ


Asayiş 27.02.2020 00:07:00 0
JANDARMA VE AMBULANSLAR YAKAÖREN KÖYÜNE GİTTİ

Isparta Yakaören merkezli 2.9 artçı deprem meydana geldi. Isparta Belediyesi, Jandarma ve ambulans ekipleri, olası bir olumsuzluğa karşı depremin merkez üssü Yakaören Köyü’ne gitti. Köyde herhangi bir olumsuzluğun olmadığı öğrenildi.

Akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha geliyor Geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarına indirim gelmişti. Gelen indirim sonrasında bir indirim geleceği daha açıklandı. Vatandaşlar indirime yönelik detayları merakla araştırmaya başladı.
Kemer yolunda feci kaza: İki genç hayatını kaybetti Göynük yakınlarında meydana gelen trafik kazasında iki genç yaşamını yitirirken, iki kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
EGM Asayiş Daire Başkanı Çetiner’den Isparta emniyetine ziyaret Isparta’daki asayiş ve güvenlik çalışmaları, EGM Asayiş Daire Başkanı Tarıkhan Çetiner’in İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında değerlendirildi.
U14 maçı sonrası şiddet iddiası: Veli hastanede Antalya Kaş’ta Maç Sonrası Şiddet İddiası: Çenesi Kırılan Velinin Tedavisi Sürüyor
ITSO’dan Davraz turizmine tam destek ITSO Yönetimi, geçtiğimiz hafta hizmete giren Barida Hotel’s Davraz’da incelemelerde bulunarak yeni yatırımlar hakkında bilgi aldı. Özellikle kayak sezonunu uzatacak kar makinesi dikkat çekti.