Jandarma ve İşkurdan ortak COVID-19 denetimi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ile İŞKUR Müdürlüğü tarafından COVID-19 ile mücadele kapsamında Organize Sanayi Bölgesindekiler başta olmak üzere fabrika ve işyerleri ile servislerde denetimler yapıldı.


Gündem 23.02.2021 11:30:00 0
Jandarma ve İşkurdan ortak COVID-19 denetimi

AKSARAY (İGFA) - Aksarayda "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla İşkur Müdürlüğü ile ortaklaşa Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere tüm ilçelerde faaliyet gösteren fabrikalar ve işletmeler ile servis araçlarında kontrol ve denetim yapıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından Vali Hamza Aydoğdunun talimatıyla yapılan denetimlerde, COVID-19 salgını ile mücadelede maske, mesafe ve hijyen konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Kurallara uymayan servis araçları ve firmalar uyarılırken, bazı firmalara idari para cezaları kesildi. Denetimlerde bir çok firma ve servis araçlarında da, bilgilendirmeler yapıldı.








Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası
ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor