JASAT Kiliste hırsızların peşini bırakmadı

Kilis İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Dedektifleri (JASAT), son dönemde il genelinde artan motosiklet hırsızlığının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalarda 5 çalıntı motosiklete ilişkin 3 şahsı adli makamlara sevk etti.


Gündem 24.02.2021 15:00:00 0
JASAT Kiliste hırsızların peşini bırakmadı

KİLİS (İGFA) - Kilis İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki JASAT ekipleri Merkez Çukuroba Köyünde metruk bir binada yapılan arama neticesinde üç adet çalıntı motosikletin yanı sıra Acar Köyü ile Atatürk Mahallesinde 1er çalıntı motosiklet ele geçirdi. Ele geçirilen motosikletler sahiplerine teslim edilirken, olayların failleri olduğu belirlenen 3 şahsın adli makamlara sevki yapıldı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Antalya il kültür ve turizm müdürlüğü’ne Ayhan Gök atandı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Ayhan Gök’ün atanması, başta Kaş olmak üzere turizm bölgelerinde sektör temsilcileri tarafından yakından takip edilen önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Milletvekili Oğuz Bucak’ta Muhtarları dinledi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak’ta düzenlenen Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı’nda kamu kurumları ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin ihtiyaçlarını masaya yatırdı.
Mehmet Uğur Gökgöz Sahada: Taksici Esnafına Ziyaret AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, sahada ziyaretlerini sürdürerek taksici esnafıyla bir araya geldi, esnafın talep ve görüşlerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’ya geldi Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, Vali Hulusi Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve Tuğba Vural Çokal karşıladı.
Yazgan Sahada, Mesaj Veriyor Isparta’da yeniden adaylık hazırlığında olduğu konuşulan Atakan Yazgan’ın Eğirdir çıkarması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.