JASAT Kiliste hırsızların peşini bırakmadı

Kilis İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Dedektifleri (JASAT), son dönemde il genelinde artan motosiklet hırsızlığının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalarda 5 çalıntı motosiklete ilişkin 3 şahsı adli makamlara sevk etti.


Gündem 24.02.2021 15:00:00 0
JASAT Kiliste hırsızların peşini bırakmadı

KİLİS (İGFA) - Kilis İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki JASAT ekipleri Merkez Çukuroba Köyünde metruk bir binada yapılan arama neticesinde üç adet çalıntı motosikletin yanı sıra Acar Köyü ile Atatürk Mahallesinde 1er çalıntı motosiklet ele geçirdi. Ele geçirilen motosikletler sahiplerine teslim edilirken, olayların failleri olduğu belirlenen 3 şahsın adli makamlara sevki yapıldı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Gençlerde Hız Vardır, Yaşlılarda İstikamet Akdeniz Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi kapsamında, 2025–2026 Bahar Dönemi’nde öğrenciler Kepez Belediyesi biriml
Antalya’da indirim sona erdi! O mahallelere şok Antalya’da yıllardır uygulanan indirimli su tarifesi sona erdi. Köyden mahalleye dönüşen yerleşimlerde Mart itibarıyla şehir tarifesine geçiliyor. Bazı bölgelerde faturaların dört kata kadar artması bekleniyor.
Isparta Kovada Gölü’nde Sevindiren Görüntü Kovada Gölü’nde su seviyesi geçen yıla göre belirgin şekilde yükseldi. Kıyıdaki piknik masalarının sular altında kalması artışı gözler önüne sererken, canlanan doğa manzarası gölü yeniden doğaseverlerin ve kuş gözlemcilerinin gözd
Yönetimde Tecrübe Vurgusu: Süleyman Duran Yeni Dönemde de Kadroda BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin, Burdurlu iş insanı Süleyman Duran’ın yeni dönemde de yönetim kurulunda yer alacağını açıkladı. Gıda ve süt ürünleri sektöründeki tecrübesiyle öne çıkan Duran’ın...
İllerin Milletvekili sayısı değişti YSK, toplam 600 milletvekilinin dağılımında her ile en az bir milletvekili garantisi verdi. Geriye kalan milletvekilliği kontenjanları ise illerin nüfusuna göre paylaştırıldı.