Joker 2 için çalışmalar başladı


Gündem 29.05.2021 14:00:00 0
Joker 2 için çalışmalar başladı

Joker’in senaryosunu Scott Silver ile birlikte yazan, aynı zamanda yöneten Todd Phillips, Joker 2 filminin de senaryosunu kaleme alacak.

DC Comics çizgi romanlarının en ikonik karakterlerinden Joker‘ın solo filmi 2019 yılında vizyona girdi. Joaquin Phoenix’in dikkat çekici performansıyla yılın en çok konuşulan filmlerinden birine dönüşen Joker, gişede hatrı sayılır bir başarı yakaladı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre 2019 yapımı Joker filmini yöneten ve senaryosunu Scott Silver ile birlikte kaleme alan Todd Phillips, Joker 2 filminin de senaryosunu yazacak. Scott Silver’ın devam filminde de Phillips’e eşlik edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...