"Junior Atölye" Etkinlikleri başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından hazırlanan “Junior Atölye” açıldı. “Usta-Çırak Buluşuyor” etkinliği kapsamında düzenlenen etkinlerde ayrıca İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter ise


Gündem 4.11.2021 13:07:00 0

Dünden Bugüne Reklamcılık” 
“Usta-Çırak Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında ilk olarak  İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter,  iletişim fakültesi öğrencilerine reklamcılık sektöründeki tecrübelerini anlattı. 
İktisadi  ve İdari Bilimler Fakültesi B Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide Ender  Merter, günümüzde reklamcılık ve iletişim sektörünün tamamen bilimselleştiğini anlatarak, pandemi sürecinde kullanımı artan internet ortamın birçok yeniliğe, değişime ve dönüşüme neden olduğunu kaydetti.
"Reklamcılıkta hedef kitle önemli"

Reklamcılıkta en önemli unsurun reklamda tüketici grubunu  tanımak olduğunu söyleyen İlancılık Reklam  Ajansı Eş Başkanı Ender Merter  , reklamcılığın dünya çapında temas halinde olduğuna dikkat çekti. Bir araştırma şirketince yapılan “Pandemi öncesi Türkiye’yi anlama kılavuzu” araştırma sonuçlarına değinen Merter, oranları öğrencilerle paylaştı.
Türk grafik ve afiş sanatı açısından çok değerli bir isim olan İhap Hulusi Görey 'i de anlatan  Merter, Şaheser lakaplı Görey’in eğitim ve iş hayatını aktararak günümüze kadar ulaşabilmiş bazı markaların tasarımlarını yaptığını söyledi. 
Etkinlik kapsamında ayrıca İhap Hulusi Görey’in hayatını ele alan kısa filmler izlendi ve eserleri öğrencilerle paylaşıldı
İhap Hulusi Görey Sergisi 
Söyleşiden sonra atölye açılışına geçildi. Sdü İletişim Fakültesinde gerçekleştirilen  açılışa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Arklan, Ender Merter , iletişim fakültesi  akademisyenleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte İhap Hulusi Görey sergisi öğrencilerle buluştu. Sergide öğrenciler Görey’in eserlerini inceleme fırsatı buldu.


Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret