KILIÇDAROĞLU SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU


Siyaset 24.05.2022 23:59:00 0
KILIÇDAROĞLU SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 22:00'de açıklama yapacağını belirterek, "Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." ifadelerini kullanmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından saat tam 22:00 'da söz konusu videosunu paylaştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında ""Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim: Bunlar seni kendilerini kurtarma planlarının içine hiç dahil etmiyorlar. Toplu bir kaçış planı yürürlükte. Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Akşam 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." demişti.

Kılıçdaroğlu, kamuoyu tarafından merakla beklenen açıklamasında detayları paylaştı. Kılıçdaroğlu saatler tam 22:00'yi gösterdiğinde sosyal medya hesabından videoyu, "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler! #BizeKatılın" notuyla yayınladı.

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımları sosyal medyada alay konusu oldu.Yine saçmaladı, 15 temmuz'da sen deliklerde saklanırken Erdoğan ölümüne meydanlardaydı, yine hakaret ve iftiradan tazminat ödeyecek yine hukuku ve hukukçuları suçlayacak şeklinde paylaşımlar art arda yapıldı.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.


Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli? Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?
Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu
Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu