KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ HATIRLATMASI


Yaşam 27.04.2021 14:46:00 0
KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ HATIRLATMASI

Isparta İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke’den; KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ HATIRLATMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm sektörler için Kısa Çalışma Ödeneği’nin üç ay daha uzatılmasının ardından İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, bundan faydalanmak isteyenlerin en kısa sürede müdürlüğe başvuru yapmaları gerektiğini hatırlattı.

 Geçtiğimiz Mart ayı sonuna kadar herhangi bir dönem kısa çalışma ödeneğinden faydalanmış işyerleri ve yine aynı dönemlerde faydalanan çalışanlara kısa çalışma ödeneğinden 3 ay daha faydalanma imkanı getirildiğini ifade eden İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kovid-19 salgınının etkilerini azaltmak için kısıtlama tedbirleri uyguladığımız şu günlerde, işverenlere bekledikleri haber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. 31 Mart 2021 tarihine kadar herhangi bir dönem kısa çalışma ödeneğinden faydalanmış işyerleri ve yine aynı dönemlerde faydalanan çalışanlara kısa çalışma ödeneğinden 3 ay daha faydalanma imkanı verilmiştir.

İşverenlerimizin kısa çalışma ödeneğinden tekrar faydalanabilmeleri için en kısa sürede İŞKUR İl Müdürlüğü ve Hizmet Merkezlerimizle irtibata geçmeye davet ediyoruz. Bu süreçte iş ve işlemlerin bir sekteye uğramadan, bir gecikmeye mahal vermeden yürütülebilmesi için Kurumumuza yapılacak başvurular için gecikilmemesini önemle rica ediyoruz” dedi.


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor