Ramazan Bayramı'nın sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.
Rasim Arı'dan Albay Çelik'e ziyaretRasim Arı'dan Albay Çelik'e ziyaretKayseri Erciyes'e Başkan Büyükkılıç'tan yakın takipKayseri Erciyes'e Başkan Büyükkılıç'tan yakın takip
Burdur belediyesi’nin gevşekliği pes dedirttiYağmur öncesi yapılması gereken temizlik, yağmur başladıktan sonra yapılınca Burdur Belediyesi’nin gevşekliği tepki topladı. Vatandaşlar, “Şiddetli yağış olsaydı şehri sel götürebilirdi” diyerek uyardı.
SDÜ ve ISUBÜ Öğrencilerine Özel Puan Kampanyası!Isparta Meydan AVM'den alışveriş yap, faturanı danışmaya götür, Meydan Card'a yükle puanlarını topla.Isparta'da Drone ile trafik denetimiIsparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Eylül 2025 tarihinde Konya yolu, Eğirdir-Gelendost arasındaki virajlarda drone destekli trafik denetimi gerçekleştirdi.