Gündem

Gündem Haberleri

Kabalak, “emreden neden yanmıyor


Gündem 5.11.2019 00:21:00 0
Kabalak, “emreden neden yanmıyor

Isparta İYİ Parti belediye meclis üyesi Ramazan Kabalak, Mecliste şok bir çıkış yaptı. Belediyecilikte hep memurların yargılanmasına tepki gösteren Kabalak, “emreden neden yanmıyor. Suç işleyenin neden üstüne gidilmiyor. Otopark neden çöküyor? ‘Yüksek Mimar yap’ dedi, yaptık’ diyorlar. Emre’den neden yargılanmıyor. Siz neden koruyorsunuz? Suç işlediysem ben de yatayım. Temizlik ihalesinde kamu zararını engellediğim için yattım.? Bu memlekette Gökkubbe çöktü. Hesap sorulmadı. ITKM’de 110 dükkan verildi, hesap sorulmadı” dedi.

Zorunlu Trafik Sigortası tarifesinde değişiklik yürürlüğe giriyor Zorunlu trafik sigortasında tarife ve teminatlara ilişkin önemli değişiklikler yapıldı. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tar
Safiye Soyman Isparta’da unutulmaz bir geceye imza attı Safiye Soyman, Isparta’da verdiği konserde hem şarkılarıyla hem de Faik Öztürk ile sahnedeki samimi anlarıyla izleyenlere keyif dolu bir gece yaşattı.
Kantinci Esnafının Umudu Okan Fırat Toplu alım, hukuki destek ve dijital oda projeleriyle dikkat çeken Okan Fırat, kantinci esnafı için değişim çağrısı yaptı.
Faruk Daşdöner: “Biz Çalışacağız, Esnafımız Kazanacak” Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, Gülistan Mahallesi’nde belediye tarafından yürütülen pazar yeri düzenleme çalışmaları kapsamında yenilenen Gülistan Taksi Durağı’nda taksici
Meteoroloji'den 38 il için kuvvetli kar yağışı uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu ve Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun iç doğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda beklenen kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı nedeniyle 38 il için uyarıda bulundu.