Gündem

Gündem Haberleri

Kabalak, “emreden neden yanmıyor


Gündem 5.11.2019 00:21:00 0
Kabalak, “emreden neden yanmıyor

Isparta İYİ Parti belediye meclis üyesi Ramazan Kabalak, Mecliste şok bir çıkış yaptı. Belediyecilikte hep memurların yargılanmasına tepki gösteren Kabalak, “emreden neden yanmıyor. Suç işleyenin neden üstüne gidilmiyor. Otopark neden çöküyor? ‘Yüksek Mimar yap’ dedi, yaptık’ diyorlar. Emre’den neden yargılanmıyor. Siz neden koruyorsunuz? Suç işlediysem ben de yatayım. Temizlik ihalesinde kamu zararını engellediğim için yattım.? Bu memlekette Gökkubbe çöktü. Hesap sorulmadı. ITKM’de 110 dükkan verildi, hesap sorulmadı” dedi.

Burdur Karaseki köyü’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelindi Burdur Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Faruk Daşdöner: “yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Değişimi ve gelişimi birlikte yapalım” diyerek meslektaşlarından destek istedi.
712 Hâkim, 492 Cumhuriyet Savcısı ve 147 İdari Hâkim Göreve Başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün göreve başlayan 712 hâkim, 492 cumhuriyet savcısı ve 147 idari hâkimi tebrik ederek, kadınların kamu bürokrasisinde daha görünür hale geldiğini vurguladı.
Antalya temsilciliği, tecrübeli gazeteci Selami Şahin’e emanet TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Antalya İl Temsilciliğinin deneyimli gazeteci Selami Şahin liderliğinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.
TİMBİR heyeti, Antalya iletişim başkanlığı’nı ziyaret etti Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik HABER Ajansı heyeti, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Başkanlığı’nı ziyaret etti.