Gündem

Gündem Haberleri

Kabalak, “emreden neden yanmıyor


Gündem 5.11.2019 00:21:00 0
Kabalak, “emreden neden yanmıyor

Isparta İYİ Parti belediye meclis üyesi Ramazan Kabalak, Mecliste şok bir çıkış yaptı. Belediyecilikte hep memurların yargılanmasına tepki gösteren Kabalak, “emreden neden yanmıyor. Suç işleyenin neden üstüne gidilmiyor. Otopark neden çöküyor? ‘Yüksek Mimar yap’ dedi, yaptık’ diyorlar. Emre’den neden yargılanmıyor. Siz neden koruyorsunuz? Suç işlediysem ben de yatayım. Temizlik ihalesinde kamu zararını engellediğim için yattım.? Bu memlekette Gökkubbe çöktü. Hesap sorulmadı. ITKM’de 110 dükkan verildi, hesap sorulmadı” dedi.

Isparta’da İlk Taziye Evi Açıldı BEKDER öncülüğünde ve belediye desteğiyle hizmete giren taziye evi, ilk olarak Şerife Tunç için kapılarını açarak vatandaşların acılarını birlikte paylaşmasına imkan sağladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor
Bayramda ulaşımda yoğunluk: 12 milyonu aşkın araç geçiş yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı döneminde otoyol ve köprülerden toplam 12 milyon 338 bin 48 aracın geçiş yaptığını açıkladı.
Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.
Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile Hacıkadın Kent Ormanı, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.