Kabine toplandı! EYT, asgari ücret, emekli ve memur zammı çin gözler Erdoğan'da

Kabine toplantısı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Rece; Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Kabine'nin gündeminde neler var? EYT'liler, asgari ücretliler, emekli ve memurlar toplantı sonrası Erdoğan'ın yapacağı açıklamayı bekliyor...


Gündem 7.11.2022 20:13:00 0
Kabine toplandı! EYT, asgari ücret, emekli ve memur zammı çin gözler Erdoğan

Kabine, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Beştepe'de gerçekleşen toplantının ana gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Enflasyonla mücadalede alınan tedbirlerin sonuçlarının değerlendirilmesi bekleniyor.

Emekli, memur, asgari ücret zamları..
İşçi, memur ve emekliler için yılbaşında yapılacak zamma ilaveten verilmesi planlanan refah payının da gündeme alınacağı tahmin ediliyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili çalışma sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, EYT yasa tasarısının Meclis'e sunulmasıyla ilgili de açıklama yapması bekleniyor. 

Başörtü düzenlemesi
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın ise başörtüsüne ilişkin anayasa değişiklik teklifi için muhalefet ile yaptığı görüşmeler hakkında sunum yapması bekleniyor.

Terör ve tahıl koridoru
Terörle mücadele de gündemdeki bir diğer başlık olacak. Rusya-Ukrayna savaşı ile tahıl koridorunun işleyişi masada olması muhtemel başlıklar arasında yer alıyor.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. 


Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım
Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı
“Hep birlikte Sakarya için birçok projeyi hayata geçireceğiz” “Hep birlikte Sakarya için birçok projeyi hayata geçireceğiz”
Akçakoca'da uçurtma şenliği   Akçakoca'da uçurtma şenliği  
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı