Kaçak Yaban Keçisi Avlayan 3 Kişi Yakalandı


Asayiş 20.01.2020 20:43:00 0
Kaçak Yaban Keçisi Avlayan 3 Kişi Yakalandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki DKMP Şefliği Ekiplerince yürütülen av koruma faaliyetleri esnasında silah sesi duyulmuş ve takibe başlanarak 3 kişinin usulsüz avcılık yaptığı tespit edilmiştir.

Bölgede yapılan incelemede 1 adet yaban keçisi ölü halde bulunmuştur. İlgili şahıslara 7.536,00 TL idari para cezası ve 22.660,00 TL tazminat olmak üzere toplamda 30.196,00 TL para cezası uygulanmıştır.

Usulsüz avlanmayla mücadele kapsamında çalışmalarımız 7/24 saat kesintisiz şekilde sürmektedir.

CHP’li Aliye Coşar: “İçinde Halk olmayan bu bütçeyi reddediyoruz” CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, TBMM Genel Kurulu’nda 2026 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde iktidarı sert sözlerle eleştirdi.
21 Aralık 2025 Sabahı İçin Yağış Uyarısı 21 Aralık 2025 Sabahı İçin Yağış Uyarısı
Gençlik Merkezi projesinde ilk adım Sütçüler Belediyesi tarafından yapımı planlanan Gençlik Merkezi projesinde ilk temel betonu döküldü.
Ulaşım Esnafı Değişimde Buluştu Şeffaf, adaletli ve katılımcı yönetim anlayışıyla yola çıkan başkan adayı Faruk Daşdöner’e ulaşım sektörü esnafından destek her geçen gün artıyor.
Ormana Gençlik Derneği’nden İbradı Belediyesi’ne Ziyaret Ormana Gençlik Derneği üyeleri, İbradı Belediyesi’ni ziyaret ederek gençlerin beklenti ve projelerini paylaştı. Başkan Hatice Sekmen, gençlere her alanda destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.