Kaçak Yaban Keçisi Avlayan 3 Kişi Yakalandı


Asayiş 20.01.2020 20:43:00 0
Kaçak Yaban Keçisi Avlayan 3 Kişi Yakalandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki DKMP Şefliği Ekiplerince yürütülen av koruma faaliyetleri esnasında silah sesi duyulmuş ve takibe başlanarak 3 kişinin usulsüz avcılık yaptığı tespit edilmiştir.

Bölgede yapılan incelemede 1 adet yaban keçisi ölü halde bulunmuştur. İlgili şahıslara 7.536,00 TL idari para cezası ve 22.660,00 TL tazminat olmak üzere toplamda 30.196,00 TL para cezası uygulanmıştır.

Usulsüz avlanmayla mücadele kapsamında çalışmalarımız 7/24 saat kesintisiz şekilde sürmektedir.

Yurdabak‘tan kırsala konfor dokunuşu Isparta’nın Sütçüler ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçeyi daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şerif Yılmaz Kamu Denetçiliği Görevine Resmen Başladı TBMM Karma Komisyonu tarafından Kamu Denetçiliği görevine seçilen Merkez Valisi Şerif Yılmaz, Sadettin Kalkan’dan görevi devralarak bugün itibarıyla resmen görevine başladı.
Kaş’ta ruhsatlar tehlikede Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Erman Günay, itfaiye denetimleri sonrası gerekli başvuruları yapmayan turizm işletmelerinin ruhsat iptali riskiyle karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den Beldibi’ne yol müjdesi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kemer Beldibi’nde 4,7 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenileneceğini açıkladı; çalışmaların turizm sezonuna yetiştirileceğini duyurdu.
Dr. Süleyman Basa: “Kıbrıslı gençler esaretin değil cesaretin çocuklarıdır” Ülke gençliğine uygulanan spor izolasyonlarını futbol üzerinden anlatan ve bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan “Ceza Sahası” belgeselinin gala gecesi, Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Birinci Medya Kurumu Kurucu Baş