KADEM ISPARTA GENÇLİK KOMİSYONU GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU


Yaşam 19.04.2022 22:07:00 0
KADEM ISPARTA GENÇLİK KOMİSYONU GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

KADEM ISPARTA GENÇLİK KOMİSYONU GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta il temsilciliği gençlik komisyonu ve bursiyerleri iftar yemeğinde buluştu. Dualarla başlayan, İftar yemeğine KADEM Başkanı Gonca Kayacan, Yürütme Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, kurum amirleri ve çok sayıda genç katıldı.
Üç yılda sayısız gence ulaşan KADEM Isparta il temsilciliği geleneksel iftar yemeği ile gençlerin gönlünü fethetti.

Açıklama yok.
KADEM Başkanı Gonca Kayacan, kendilerinden desteğini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, gençlere tanınan imkanları dile getirdi. Geleneksel iftar yemeğine katilan tüm misafirlere teşekkür etti.

Açıklama yok.
İftara katılan Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün burada genç KADEM ailesi ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KADEM'in İsparta'daki ilk erkek gönüllü üyesi olmaktan duyduğu gururu vurguladı. Genç KADEM'in şehre yaydığı enerji ve birlik beraberlik duygusunun daim olmasını diledi. Hatıra fotoğrafı ile iftar programı son buldu.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor