KADEM BAŞKANI KAYACAN ACILI ANNEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta il başkanı Gonca Kayacan, resmi nikahlı kocası tarafından katledilen Rabia Aydınlı'nın annesini yalnız bırakmadı.


Yaşam 23.06.2022 22:13:00 0
KADEM BAŞKANI KAYACAN ACILI ANNEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Isparta’da Ayhan Yılmaz (40) isimli bir şahıs, dini nikahlı olduğu 2 aylık hamile Rabia Aydınlı ile görüşmek için, Hızırbey Mahallesi 111. Cadde üzerindeki eve gitti ve orada Rabia Aydınlı’nın aile fertleri ile tartışan A.Y., yanında getirdiği tabanca ile evin içine ateş açtı.

Hamile kadını vurdu, olay yerinden kaçtı.

Resmi nikahlı Rabia Aydınlı ve annesi Ayfer Aydınlı vücutlarına isabet eden mermilerle yaralanırken, A.Y. olay yerinden kaçarak 1 gün saklandı.

Aile yakınlarının yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Anne, hafif yaralı kurtuldu.
Yapılan incelemede, 2 aylık hamile olan Rabia Aydınlı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Hafif şekilde yaralanan anne Ayfer Aydınlı'ya ise sağlık ekipleri müdahale etti. Acılı anneyi yalnız bırakmayan ve desek olan KADEM Isparta il başkanı Gonca Kayacan, olayın kendilerini çok üzdüğünü ve hukuki olarak işin peşini bırakmayacaklarını, katilin hakketiği cezayı alması için hukuki olarak mücadele edeceklerini belirtti.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı