Kadem'den il müdürü Şensöz'e ziyaret


Spor 10.05.2022 14:51:00 0
Kadem

Kadın ve demokrasi Derneği KADEM İl Başkanı Gonca Kayacan ve üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhammet Cemil Şensöz'ü makamında ziyaret ettiler.

 İl Müdürü Şensöz'e görevinde Hayırlı olsun temennileri ile başlayan ziyaret karşılıklı fikir alışverişleri ile sürdü.
 
Başkan Kayacan, "görev süresi boyunca Spor ve Gençlik, kadın sporuna yönelik çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek kısa sürede Isparta sporu ve gençlik çalışmaları bariz bir şekilde kendini gösterdiğini ifade etti. Kendi dalında çok başarılı bir il müdürü olarak sizleri görüyoruz diyen Kayacan, Bu nedenle bu azami gayretleriniz için derneğim ve üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
 
Ziyaret için Kadem Başkanı Kayacan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden ve kurumunda kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden il müdürü Şensöz, Isparta sporu için Isparta'da yapılabilecek bütün hayırlı işler için gece gündüz ıspartalıların emrinde olduğunu ifade etti. Özellikle KYK yurtlarındaki kadın personel, öğrenciler ile sosyal, sportif ve eğitim etkinlikleri faaliyetleri için elimizden gelen bütün imkanlarımızla her zaman beraber çalışmaya hazırız ifadelerini kullandı.

Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül '1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül
Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi
'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek 'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon