KADEM'DEN ZADEOĞLU'NA DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)'den Isparta İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'na destekleri için teşekkür eden bir mesaj yayınlayarak anlamlı ifadelere yer verdiler.


Siyaset 7.10.2022 22:22:00 0
KADEM

Kadın dernek ve oluşumlarına verdiği desteklerle kadın toplulukların büyük sevgisini kazanan Genel Sekreter Zadeoğlu Kadem'dende tam not aldı. Kadem Üyelerinin düzenledikleri “Gül'ümseyen Kadınlar” konulu resim yarışmasının ödül törenininde kendilerine verdiği desteklerle programın akışını sorunsuz tertipleyen Zadeoğlu'na makamında ziyaret gerçekleştiren Kadem üyeleri:

KADEM Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Fırat Özdemir ve beraberindeki heyet İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'nu makamında ziyaret ederek işbirliği içinde yaptiğımız çalışmalar hakkında istişare gerçekleştirdi.

Misafirperverlikleri ve nezaketleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı