Siyaset

Siyaset Haberleri

Kadem Özel'i Ağırladı


Siyaset 4.09.2020 17:10:00 0
Kadem Özel

AK Parti YSK temsilcisi Isparta milletvekili Recep Özel, bugün kadın ve demokrasi Derneği Kadem il temsilciliğini ziyaret etti.

 

Kadın ve demokrasi Derneği temsilcisi Gonca Kayacan tarafından karşılanan AK Partili Özel, Kadem binasında yönetim kurulu üyeleri ile Yaklaşık 2 saat toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Kadem kadın demokrasi Derneği bir yıl boyunca yaptığı etkinlikler hakkında bilgiler verdiler.

 

Isparta'da hizmet noktasında çok büyük emekleriniz var diyen KADEM il Başkanı Gonca Kayacan, milletvekili Özel'e milletvekilliği süresi boyunca kendisini Yakın Takip ettiklerini ve yaptığı başarılı çalışmalarla sürekli Isparta kamuoyunun takdirini topladığını vurguladı. Gittikleri her yerde hizmet noktasında Sayın Özel'den bahsettiklerini söyleyen Kayacan, ulaşılabilir vekiller arasında en başı çekiyorsunuz dedi.

 

Kimin nerede bir derdi varsa konuştuğunuzu çözüm odaklı yaklaşımlarınız Isparta için kapıları aralıyor. Gerek turizmde, gerek tarımda, gerek sosyal alanlarda büyük katkılarınız olduğunu görüyoruz. Bizler Kadem olarak sizi takdirle takip ediyoruz dedi. Isparta'da ki tüm kesimlerin ortak Milletvekili gibi hareket eden her kesime hitap eden hizmetleri Isparta'ya Yağdıran Sayın Özel, bu şehir için büyük bir şans olduğunu söyleyerek  başarıların devamını dilediler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı
Atama kararları Resmi Gazete'de Atama kararları Resmi Gazete'de