Kadın golfçülerden farkındalık atışı


Gündem 15.10.2021 13:30:00 0
Kadın golfçülerden farkındalık atışı

Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık oluşturmak için Kemer Countryde sahaya çıktı.

İSTANBUL (İGFA) - Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Turnuvada Kemer Country Golf Kulübü Ladies Kaptanı Çağla Metin kaptanlığında Dilek Türker, Cansen Başaran Symes, Beyhan Goldman Benardete, Merve Müftüoğlu, Pervin Topbaş, Nursel Çökelek gibi cemiyet ve iş hayatından isimler yer aldı.

Kemer Country Golf Kulübü’nde shotgun formatıyla açılışı yapılan turnuva bitiminde Ladies A Kategorisi kazanan isimler; Tülay Turhan, Şefika Kırçuval ve Nursel Çökelek adına Pervin Topbaş ödüllerini Memeder Kurucu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen’in elinden aldı.

Meme Sağlığı Derneği (Memeder) Kurucu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen, ilk evrelerde hiçbir belirti göstermeyen meme kanserine karşı kadınların kendilerini muayene etmesinin taşıdığı önemden bahsetti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor