‘Kadının Gücü Sergisi’ İzmir Güzelbahçe’de


Gündem 5.03.2022 11:00:00 0
‘Kadının Gücü Sergisi’ İzmir Güzelbahçe’de

Güzelbahçe Belediyesi ile Güzelbahçe Kültür sanat ve Musiki Derneği işbirliği ile Kadının Gücü Sergisi Açıldı.

İZMİR (İGFA)- 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kapsamında Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu’nda ‘Güzelbahçeli Kadın Sanatçılar’dan oluşan Kadının Gücü Sergisi düzenlendi. Etkinliğe Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar ve eşi Yasemin Bayraktar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nilüfer İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, İzmir Köy Koop. Başkanı Neptün Soyer, meclis üyeleri ve Güzelbahçeliler katıldı. Sergi öncesi pasta tasarımında Selhan Özel’in yaptığı 8 Mart pastası katılımcılarla birlikte kesildi.

Bir şeyleri gerçekleştirmek için birleşmenin önemini vurgulayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ‘‘Kadın olarak hem ülkemizde hem de dünyada kadın olarak bir şeyleri gerçekleştirmek çok zor. Birlikte bir şeyleri gerçekleştirme kültürüne sahip olmak kadınları daha güçlü tutarak hedefe ulaşmada daha başarılı olmasını sağlayacaktır. Sizler için çarşı projemizde yer açtık. Daha çok üreten kadının birlikte olmasını sağlamak istiyoruz. Bize düşen görevleri her zaman yapacağız. Bu hedefe ulaşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in büyük payı oldu. Çünkü bu projeyi tek başımıza yapamazdık. Nilüfer Hanım düşüncelerini anlatırken benim düşüncelerimi de anlattı. Savaşın olmadığı kadınların mağdur edilmediği 8 Martlar da buluşmayı diliyor’’ dedi.

Çok kısa süre içinde kadının gücünü gösterdiklerini ifade eden Güzelbahçe Kültür Sanat ve Musiki Derneği Başkanı Emel Ardahanlı, ‘‘Burada Güzelbahçe Belediyesi işbirliğiyle Güzelbahçeli sanatçılarımızı bir araya getirerek Kadının Gücü sergimizi oluşturduk. Sadece Güzelbahçe’de böyle güzel eserleri ve kadının gücünü ortaya koyabildiysek bölgemizde ve ülkemizde kim bilir neler başarabiliriz. Sergiye katkı koyan tüm kadınlarımıza, Nilüfer İnce’ye, Neptün Soyer’e ve Başkanımız Mustafa İnce’ye teşekkür ediyorum’’ dedi.


Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu
HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı