Kahraman komandolar Suriyeye uğurlandı

Ağrının Patnos ilçesindeki komandolar, Suriye Görev Gücü kapsamında görevlendirildikleri Suriyeye düzenlenen törenle uğurlandılar.


Gündem 10.03.2021 10:30:00 0
Kahraman komandolar Suriyeye uğurlandı

BURSA (İGFA) - Jandarma Genel Komutanlığı, Suriye Görev Gücü kapsamında görevlendirilen, Patnos Jandarma Komando Alay Komutanlığının kahraman Jandarma Komandolarının düzenlenen törenin ardından dualarla görev yerlerine uğurlandığını duyurdu. Komutanlık, sosyal medya hesabından "Uğurlar olsun" mesajıyla fotoğrafları paylaştı.

Dosta güven, düşmana korku vererek verilecek her türlü göreve hazır olduklarını gösteren Mehmetçik, yurtiçinde başarıyla icra ettiği teröristle mücadele harekatında olduğu kadar aynı zamanda Suriyede bulunan mazlum halkın barış ve güven içerisinde yaşamalarının da en büyük güvencesi olmaya devam ediyor.




Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Başkan Büyükkılıç'ın taalimatıyla 27 bin 570 öğrenciye kırtasiye desteği  Başkan Büyükkılıç'ın taalimatıyla 27 bin 570 öğrenciye kırtasiye desteği 
Kocaeli'de büyüklerin teleferik heyecanı Kocaeli'de büyüklerin teleferik heyecanı
CW Enerji panelleri ile enerji ihtiyacına kalıcı çözüm CW Enerji panelleri ile enerji ihtiyacına kalıcı çözüm
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor