Kamu Lojman satışları bu ay başlıyor


Gündem 16.10.2019 23:34:00 0
Kamu Lojman satışları bu ay başlıyor

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında lojmanların satışı gündeme gelmişti. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde lojmanların satışına yönelik kriterlerde de iyileştirmeler yapılmıştı. Bedel tespitleri yapılan lojmanların satışına bu ay başlanacak.

KONUTTA OTURAN MEMURA ÖNCELİK VERİLECEK

Satışa çıkacak lojmanlar AnkaraİzmirBursaAntalya ve Mersin'de yer alıyor. Konutta oturan memura öncelik verilecek. Memurlara 5, 7 ve 10 yıl süreyle ödeme seçenekleri sunulacak.

 
PEŞİNDE YÜZDE 10 İNDİRİM YAPILACAK
 
 

Memur, 5 yılda öderse yüzde 20'si peşin kalan tutarı 60 ay, 7 yılda öderse yüzde 25'i peşin kalan tutarı 84 ay, 10 yılda ödemek isterse yüzde 30'u peşin kalan tutarı 120 ay olmak üzere TÜFE (enflasyon) oranında artışlarla taksitli ödeme yapabilecek. Peşinde yüzde 10 indirim yapılacak.

Lojman satışları bu ay başlıyor

Antalya’da rüşvet ve yolsuzluk davasında ilk duruşma yarın Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla açılan davada yargılama süreci başlıyor. Aralarında eski büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık, yarın görülecek ilk duruşmada hakim
Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.