Kamu Lojman satışları bu ay başlıyor


Gündem 16.10.2019 23:34:00 0
Kamu Lojman satışları bu ay başlıyor

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında lojmanların satışı gündeme gelmişti. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde lojmanların satışına yönelik kriterlerde de iyileştirmeler yapılmıştı. Bedel tespitleri yapılan lojmanların satışına bu ay başlanacak.

KONUTTA OTURAN MEMURA ÖNCELİK VERİLECEK

Satışa çıkacak lojmanlar AnkaraİzmirBursaAntalya ve Mersin'de yer alıyor. Konutta oturan memura öncelik verilecek. Memurlara 5, 7 ve 10 yıl süreyle ödeme seçenekleri sunulacak.

 
PEŞİNDE YÜZDE 10 İNDİRİM YAPILACAK
 
 

Memur, 5 yılda öderse yüzde 20'si peşin kalan tutarı 60 ay, 7 yılda öderse yüzde 25'i peşin kalan tutarı 84 ay, 10 yılda ödemek isterse yüzde 30'u peşin kalan tutarı 120 ay olmak üzere TÜFE (enflasyon) oranında artışlarla taksitli ödeme yapabilecek. Peşinde yüzde 10 indirim yapılacak.

Lojman satışları bu ay başlıyor

Burdur’da rekor ihale: AVM projesi yeni bir dönem başlatıyor 501,5 milyon TL’lik rekor teklifle satılan AVM arazisi, Burdur’u ticaret, turizm ve konutta yeni bir cazibe merkezine dönüştürmeye hazırlanıyor.
ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut Sahada: İş Dünyasıyla Kritik Temaslar ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut, saha çalışmalarını sürdürerek iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi; ziyaretlerde Isparta’nın ticari potansiyeli, otomotiv sektörü ve esnafın beklentileri masaya yatırıldı.
Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor Antalya Aksu’daki Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerçek uçaklar üzerinde uygulamalı eğitim ve yenilikçi öğrenci projeleriyle Türkiye’nin havacılık alanındaki en iddialı eğitim merkezlerinden biri ola
Gözaltına alınan Böcek'in şoförleri tutuklandı Muhittin Böcek’in iki şoförü, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından “rüşvet” iddiasıyla, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Her iki ismin de tutuklandığı öğrenildi.
Özgür Özel’in Antalya Çıkışı “Keşke”lerle Gölgelendi Vatandaşlar ve siyasi gözlemciler, Özel’in partisinin bürokratına bile hesap soramadığını, bu nedenle güvenilirliğinin tartışmalı olduğunu belirtiyor.