KANTİN - İŞ-SEN GENEL BAŞKANI OKAN FIRAT


Yaşam 30.07.2020 22:58:00 0
KANTİN - İŞ-SEN GENEL BAŞKANI OKAN FIRAT

KANTIN-İŞ SEN Genel Başkanı Okan FIRAT' tan ‘Kurban Bayramı’ mesajı Tüm kantin işletmecileri işveren Sendikası Genel Başkanı Okan FIRAT, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Fırat, bayram mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle belirtti; Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların hep birlikte yaşandığı bayram günleri, daha çok kaynaşmak için önemli bir fırsattır.

Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe hep birlikte yaşamanın vermiş olduğu huzuru yaşayalım. Öte yandan korona virüsünün etkisi geçmiş değil. Bu nedenle tüm üye, meslektaş ve ailelerimizin alınan tedbirlere uymasını, salgınla top yekûn mücadelenin bir parçası olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm islam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı