Kapalı gişe ‘Amadeus’ ayakta alkışlandı


Gündem 14.06.2021 13:30:00 0
Kapalı gişe ‘Amadeus’ ayakta alkışlandı

İstanbulda biletleri 3 günde tükenen ve kapalı gişe sahnelenmeye devam eden “Amadeus”, seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen “Amadeus”, 8 ve 29 Temmuz ile 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde, yine Zorlu PSM’de, saat 19.30’da perde açacak.

“Amadeus”un Salieri karakterini sahneye taşıyan Selçuk Yöntem, “Pandemi dolayısıyla uzun aralıklarla buluştuğumuz seyircimizin alkışını çok özlemiştik… Bizi yalnız bırakmadıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Amadeus’a hayat veren Okan Bayülgen ise; “Seyircinin yoğun ilgisi, tiyatroya duydukları özlemin bu kadar güçlü olduğunu görmek bizi çok mutlu etti” dedi. Costanze karakteriyle dikkatleri üzerinde toplayan Özlem Öçalmaz, seyirci de tiyatroya gitmeyi çok özlediklerini belirterek, sahneyle yeniden buluşmanın inanılmaz heyecan verici olduğunu söyledi.

Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı kapalı gişe sahnelenen “Amadeus”, Temmuz ve Ağustos aylarında perde açmaya devam edecek.


Sakaryalı hentbolcular Bahçelievler’de galibiyet arayacak Sakaryalı hentbolcular Bahçelievler’de galibiyet arayacak
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
"Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız" "Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız"
Merkez'in rezervleri yükseldi Merkez'in rezervleri yükseldi
Gebze'de dilencilere yönelik çalışma Gebze'de dilencilere yönelik çalışma