Gündem

Gündem Haberleri

Kar timleri yoğun mesaide

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri sorumlu bulunduğu bölgelerde yolları açarken, D-100 ve D-130 karayolunda ise tuzlama çalışması yaptı.


Gündem 15.02.2021 18:00:00 0
Kar timleri yoğun mesaide

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelide Cuma akşamı başlayan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını kent genelinde sürdüren ekipler, yolların kapanmaması ve buzlanma olmaması için üç gündür özveriyle çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, 3 gündür 2 ayrı ekiple gece gündüz mücadelesini sürdürüyor. Greyder, loader, bobcat, ekskavatör, pto gibi iş makineleri ve tuz yüklü kamyonlarla tüm ilçelerde 24 saat nöbette olan ekipler, tuzlama ve kar küreme çalışmalarıyla yolları güvenli hale getirdi.

Tüm ilçelerde ana arterler ve caddeler başta olmak üzere köy yollarında da yol açma ve tuzlama çalışmaları yapan ekipler, özellikle D-100 karayolunda buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı