Karabağlar Belediyesi MODEKOya katılıyor

İzmirde Karabağlar Belediyesi, kapılarını 32. kez ziyaretçilerine açmaya hazırlanan Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda (MODEKO), “Mobilyanın kalbi Karabağlar” sloganıyla yer alacak.


Gündem 5.04.2021 12:30:00 0
Karabağlar Belediyesi MODEKOya katılıyor
İZMİR (İGFA)- Bu yıl 6-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Mobilya Fuarında Karabağlar Belediyesi, mobilya sektörünün gelişmesi için bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve sektöre verdiği desteği duyurma olanağı bulacak. Özellikle İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası işbirliğiyle yaşama geçirilen ve yapımı hızla süren Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi’nin önemi anlatılacak. Karabağlar Belediyesi Standı’nda 4 gün boyunca, ilçedeki oyma ustaları el işçiliğinin en güzel örneklerini sergileyecekler. Stantta ayrıca Kavacık Köyü’nün coğrafi işaret belgesi almış dünyaca ünlü üzümüyle yapılmış lokumlar konuklara ikram edilecek.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’ın mobilya sektörüyle öne çıktığını ve binlerce kişinin bu işten ekmek yediğini hatırlatarak, bundan sonraki süreçte de Karabağlar için vazgeçilmez olan sektörün yanında olmaya gayret edeceklerini vurguladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!