Karabağlar’da camilerde bayram temizliği


Gündem 15.07.2021 09:30:00 0
Karabağlar’da camilerde bayram temizliği

İzmir Karabağlar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan tüm camilerin temizliğine devam ediyor.

İZMİR (İGFA) - Karabağlarda belediye ekipleri, ilçede bulunan camilerde halıları makineyle süpürürken, camlar silinip, bölme ve kapılar temizleniyor. Ayrıca koronavirüs salgını nedeniyle dezenfektan işlemleri de yine belediye ekipleri tarafından özenle yapılıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçe genelinde özellikle insanların yoğun olduğu noktalardan biri olan camilerin temizliğine önem verdiklerini belirterek, “Tüm vatandaşların Kurban Bayramında gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapmalarını istiyoruz. Bunun için ekiplerimiz tüm ibadethanelerde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bayrama kadar gerekli temizlik ve dezenfeksiyonlar tamamlanacak. Ben şimdiden tüm vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu bir bayram süreci geçirmelerini diliyorum” dedi.


Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı? Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı?
Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti
“Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız” “Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız”
Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım
Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı