Karacabey’de yürütülen sosyal hizmetler konuşuldu


Gündem 30.06.2021 14:30:00 0
Karacabey’de yürütülen sosyal hizmetler konuşuldu

Bursanın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürü Hasan Yılmaz, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Tuncel ile Karacabey Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Kahraman ile bir araya gelerek ilçe genelinde yürütülen sosyal hizmetler masaya yatırıldı.

BURSA (İGFA) - Gerçekleşen görüşmede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdürü Hasan Yılmaz, Bursa ve Karacabey’de yürütülen sosyal hizmetler hakkında Başkan Ali Özkan’a bilgi verdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ziyarette, kentte çeşitli aile ve sosyal yardım hizmetlerinin değerlendirildiğini belirterek yaptığı açıklamada, “Özellikle Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müz ile bakanlığımıza bağlı olan Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün beraber gerçekleştirdiği çalışmalar çok önemli. Bu konuda, kurumlar arası diyalog sayesinde, ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dokunabiliyoruz. Biz, ilçemize faydalı olabilecek herkesle el ele, gönül gönüle hareket etmeye hazırız. Ve bunun en güzel örneklerinden biri de işte bu sosyal yardım hizmetleri” dedi.


İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü