Karantinadan Kaçmayın Devlet çok iyi Bakıyor


Yaşam 29.03.2020 21:43:00 0
Karantinadan Kaçmayın Devlet çok iyi Bakıyor

Geçtiğimiz gün Burdur'a çeşitli ülkelerden getirilen 16 kişi, 14 günlük karantina süresini Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı yurtta geçiriyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 16 Türk vatandaşı geçtiğimiz gün Burdur'daki Asım'ın Nesli Yurdu'na yerleştirildi.Yurtta 14 gün gözlem altında tutulacak vatandaşların tüm ihtiyaçlarının Burdur Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kızılay tarafından karşılanacağı belirtilmişti.

Burdur’a getirilen Nilüfer Erbil 14 günlük karantina sürecini Asım'ın Nesli Yurdu'nda geçiriyor.  Yurttan çektiği videoyu sosyal medya hesabının paylaşan Erbil, ‘’gerçekten hijyen bir şekilde çalışılıyor, ellerinden geldiğince Burdur’da bize yardım ediliyor’’ dedi.

 

 
Vali Erin, Bursaspor ve Isparta32spor heyetini ağırladı Vali Abdullah Erin, müsabaka öncesinde Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile ISBAŞ Isparta32spor Başkanı Gültekin Özdemir ve beraberlerindeki heyeti Valilikte ağırlayarak her iki kulübe de başarılar diledi.
Isparta'da ev kiraları aldı başını gitti Isparta emlak piyasasında 2026 yılı kiralık daire fiyatları belli oldu. Son dönemde yaşanan artışlarla birlikte bazı mahallelerde kiralar "cep yakacak" seviyelere ulaştı.
Bir haftada 39 firari yakalandı! Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 1-7 Şubat 2026 tarihleri arasını kapsayan dev asayiş raporunu kamuoyuyla paylaştı.
Koca Yusuf Köy Geleneğine Sahip Çıktı Kılıç Köyü’nde düzenlenen bilardo turnuvası, sporun birleştirici gücünü ortaya koyarken Başkan Parlak da etkinliği yerinde takip etti.
Belediye-İş Sendikası’nda Soner Sav dönemi Belediye-İş Sendikası’nda kongre yapıldı. Başkanlığa Soner Sav seçildi.