Kargo ordusu bayramda durmaksızın çalışıyor


Gündem 21.07.2021 12:30:00 0
Kargo ordusu bayramda durmaksızın çalışıyor

Türk kargo sektörü, COVID-19 döneminde yükselen yoğun temposunu Kurban Bayramı’nda da vites artırarak sürdürüyor. Bayram öncesinde hareketlenen perakende sektörüne ve online alışveriş dünyasına en iyi hizmeti vermek için 100 bin kişiyi aşkın kargo ordusu, gece gündüz durmaksızın çalışıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin önde gelen lojistik kuruluşlarından GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, sektörün büyümesini Kurban Bayramı’nda da sürdüreceğini söyledi.

Büyüme hızı ile dünyaya örnek olan sektörün yatırımlarına devam ettiğini anlatan Akyürek, "Kurban Bayramı hareketliliği 520 milyar TL’yi aşan kargo sektörünün büyüme hedeflerini çok ileriye taşıyacak. Ekonomik çarkların dönmesi için; lojistiğin bir makinenin parçaları gibi düzgün işlemesi çok önemli. Özellikle yoğunluğun arttığı bu dönemlerde, yüzde 100 müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için çalışıyoruz. Bu noktada kurum ve kişilere özel ihtiyaç odaklı butik hizmet modelimizi uyguluyoruz. Butik hizmet modeli bizim müşteriyle kesintisiz iletişimde kalıp, sıfır sorunla teslimatları gerçekleştirdiğimiz bir uygulama. Böylece kargo sektöründe sürdürülebilir müşteri memnuniyeti sağlama konusunda örnek şirket olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Otomotiv Sanayii Derneği’nin verilerine göre Türkiye’de 2021 Ocak – Haziran döneminde kamyonet satışları yüzde 49, kamyon satışları ise yüzde 150 oranında artış gösterdiğini hatırlatan Gökhan Akyürek, bu artışta kargo sektörünün büyük payı olduğunu belirtti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”