Kargo uçağı Hawaii Adası açıklarında denize düştü


Gündem 2.07.2021 20:00:00 0
Kargo uçağı Hawaii Adası açıklarında denize düştü

Bir Boeing 737 kargo uçağının motor arızası nedeniyle ABDnin Hawaii adası açıklarında denize düştüğünü duyuran haberlere göre kazanın ne düzeyde olduğu ilk etapta belirlenemedi.

737 MAXı yüzlerce insanın ölümüne neden olan iki kazanın ardından 20 ay yere indirdikten sonra geçen yılın sonlarında yeniden uçurmaya başlayan Boeingden yeni bir kaza haberi geldi.

CNBC, içinde 2 kişi bulunan Boeing 737 kargo uçağının, motor arızası yaşadıktan sonra ABDnin Hawaii adasının Honolulu kenti açıklarında denize düştüğünü duyurdu.

Ardından Federal Havacılık İdaresi, bunun denize acil iniş olduğunu ve uçağın içindeki 2 kişinin kurtarıldığını açıkladı.

Kalaeloa Havaalanının 2 mil açığında meydana gelen kazaya ABD Sahil Güvenliği bir tekne, helikopter ve C-130 uçağıyla müdahale etti. Honolulu İtfaiyesi ekipleri de kaza yerine gitti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı