Karsan, Ukraynanın toplu taşımacılığında yer alacak

Karsan, Ukraynanın Kharkiv kentinin modernleşmesi kapsamında güçlendirilecek ulaşım altyapısına, bilgi ve ürün gamıyla destek verecek ve kente yapılacak toplu taşıma araç yatırımında söz sahibi olacak.


Gündem 19.04.2021 09:30:00 0
Karsan, Ukraynanın toplu taşımacılığında yer alacak
İSTANBUL (İGFA) - Modern toplu taşıma çözümleri sunan Karsan, ürün yelpazesiyle dünya kentlerinin ulaşımında rol model olmaya devam ediyor. Son olarak ulaşım altyapılarının geliştirilmesi konusunda Ukraynanın Kharkiv şehrinde düzenlenen Uluslararası Mintrans Foruma Jest ve Atak modelleriyle katılan Karsan, Kharkiv Belediye Meclisi ile iş birliği sözleşmesine imza attı. 
İmza töreninde konuşan Kharkiv Belediye Başkan Vekili İgor Terekhov, yatırım kapsamında 500 adetlik araç alımı planlandığını, 6 ve 8 metrelik araçların ilk 150 adedinin ise bu yıl içerisinde alınacağını ve bu doğrultuda Karsan ile iş birliği yapmak istediklerini ifade etti. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karsan CEOsu Okan Baş ise, "Kharkiv Belediyesi ile imzaladığımız iş birliği sözleşmesinden ve kente sağlayabileceğimiz katkılardan mutluyuz. Bu kapsamda Ukrayna iş ortağımız MDG ile 150 adet Jest ve Atak aracını, Temmuz ayından başlayarak Ekim ayına kadar teslim edilecek şekilde anlaştık" dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var