KASKİ’den alternatif yollar için alt yapı atağı


Gündem 20.10.2021 14:30:00 0
KASKİ’den alternatif yollar için alt yapı atağı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Karpuzatan Caddesi’ni Mobilyacılar Sitesi’ne bağlayacak olan yeni alternatif yolda içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştiriyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hızla gelişen ve büyüyen kentimizde, şehir içi trafiği daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor.  Kentteki önemli noktalara alternatif yollar açarak mesafeleri kısaltmak için hamleler yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni alternatif yollar inşa ediyor. 
 
Bu kapsamda yapımı bir süre önce başlayan Şeker Mahallesi (Mobilyacılar Sitesi) ile Karpuzatan Caddesi (Et Kombinaları) arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan yeni alternatif yolda çalışmalar aralıksız sürüyor. İş kapsamında Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri de alt yapı ağını oluşturmak için içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke hattı imalatı başlattı.
 
Proje kapsamında KASKİ ekipleri tarafından bölgede 1100 metre içme suyu, 1100 metre yağmur suyu ve 1100 metre kanalizasyon şebeke hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 800 bin TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede: Binlerce personel sahada Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
AK Parti Antalya’da Bayramlaşma Programına Yoğun İlgi AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı
Atabey’de Hizmetin Adresi Ankara mı? Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan’ın “eser siyaseti” vurgusuyla duyurduğu Gençlik Merkezi projesi, yerel katkıdan çok merkezi desteklerle hayata geçirilmesi nedeniyle tartışma konusu oldu.