KASKİ’den alternatif yollar için alt yapı atağı


Gündem 20.10.2021 14:30:00 0
KASKİ’den alternatif yollar için alt yapı atağı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Karpuzatan Caddesi’ni Mobilyacılar Sitesi’ne bağlayacak olan yeni alternatif yolda içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştiriyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hızla gelişen ve büyüyen kentimizde, şehir içi trafiği daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor.  Kentteki önemli noktalara alternatif yollar açarak mesafeleri kısaltmak için hamleler yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni alternatif yollar inşa ediyor. 
 
Bu kapsamda yapımı bir süre önce başlayan Şeker Mahallesi (Mobilyacılar Sitesi) ile Karpuzatan Caddesi (Et Kombinaları) arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan yeni alternatif yolda çalışmalar aralıksız sürüyor. İş kapsamında Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri de alt yapı ağını oluşturmak için içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke hattı imalatı başlattı.
 
Proje kapsamında KASKİ ekipleri tarafından bölgede 1100 metre içme suyu, 1100 metre yağmur suyu ve 1100 metre kanalizasyon şebeke hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 800 bin TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h
Antalya’ya 40 Günde Geçen Yılın Toplamı Kadar Yağış Antalya’da 2026’nın ilk 40 gününde düşen yağış miktarı, 2025’in tamamındaki 550 kilogramlık seviyeye ulaştı; batı ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle Kemer-Kumluca yolunda heyelan meydana gelirken, yağışların hafta boyunca..
Taksilerde yeni dönem: “Mali cihaz” ve kart zorunluluğu Hazine ve Maliye Bakanlığı, taksi işletmecileri için taksimetreyle entegre çalışan “taksi mali cihaz” kullanımını ve kartla ödeme kabulünü zorunlu hale getirdi.
Başsavcı Uğurlu'dan IBAN kiralama uyarısı: Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, son dönemde artış gösteren banka hesabı ve IBAN kiralama yöntemlerine karşı vatandaşları uyararak, "Başkasının parasına aracılık etmek, bilerek veya bilmeyerek suça ortak olmaktır. Bu bi
Kepez Belediyesi’nden İstihdama Güçlü Destek: Kariyer Günleri Devam Ediyor Kepez Belediyesi’nden İstihdama Güçlü Destek: Kariyer Günleri Devam Ediyor