KAYMAKAM ADEM ÇELİK VE BAŞKAN VELİ GÖK DİZİ SETİNDE

‘GÜL MASALI’ DİZİSİ ÇEKİMLERİ EĞİRDİR’DE DEVAM EDİYOR


Sanat 21.07.2022 13:09:00 0
KAYMAKAM ADEM ÇELİK VE BAŞKAN VELİ GÖK DİZİ SETİNDE

Eğirdir, Isparta ve çevresinde çekimleri devam eden ve Pazar günleri ATV kanalında yayınlanan ‘GÜL MASALI’ dizisi çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Dün akşam Eğirdir Yeşilada’da bazı sahnelerinin çekildiği seti ziyaret eden Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök dizinin başrol oyuncusu Erdem Kaynarca ile uzun süre sohbet ettiler. Yönetmen Sadullah Şentürk ve diğer dizi oyuncularıyla da sohbet etme fırsatı bulan Kaymakam Çelik ve Başkan Gök’e set ekibi ve oyuncular Eğirdir’den ve Eğirdir halkından çok memnun olduklarını ifade ettiler.
 

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK başrol oyuncusu Erdem Kaynarca’ya Eğirdir Kordon yürüyüş yolunda oluşturulan amfide dev ekranda Eğirdir halkıyla ‘GÜL MASALI’ dizisini izlediklerini ve tüm dizi oyuncularıyla birlikte de Eğirdir halkını buluşturmak istediklerini ifade etti. Başrol Oyuncusu Erdem


 Kaynarca; ‘Eğirdir ve Eğirdir halkından çok memnunuz dizinin toplu şekilde izlendiği platformu gördüm ve ayrıca bir videosunu internetten izledim harika bir şey olmuş, inşallah Eğirdir halkımızla birlikte önümüzdeki süreçte bir bölümü beraberce izleriz.’ diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. 

 


Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma paneli Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma paneli
Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi
Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi
Patent ve Marka ücretleri güncellendi Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Gölcük'te 23 Nisan coşkusu Gölcük'te 23 Nisan coşkusu