KAYMAKAMLARIN BİZZAT KATILIMIYLA PANDEMİ DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİ


Sağlık 11.08.2020 17:38:00 0
KAYMAKAMLARIN BİZZAT KATILIMIYLA PANDEMİ DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

TÜM İLÇELERDE KAYMAKAMLARIN BİZZAT KATILIMIYLA PANDEMİ DENETİMLERİ YAPILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen genelge doğrultusunda tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile genel Pandemi denetimleri yapıldı.

Bu kapsamda İlçelerde yapılan denetimlere başta kaymakamlar olmak üzere ilçe/belde belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe yöneticileri ve personeli, köy/mahalle muhtarları, ilçe meslek odaları, ilçelerdeki genel kolluk birimleri bizzat katıldılar.

Pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, çay bahçesi, düğün ve nikah yapılan yerler, berber/kuaför/ güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve şehir içi şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları ve bilumum yaşam alanlarını kapsayacak (plajlar, cadde, ve sokaklar) şekilde yapılan denetimler, İl merkezinde yapıldığı gibi benzer şekilde tüm ilçelerde yapıldı.

İlimiz ve ilçelerinde kesintisiz ve süreklilik arz edecek şekilde yapılmaya devam edecek Pandemi denetimleriyle, işyeri sahipleri ve hizmet sağlayıcılarla bütün vatandaşlarımızın bilinçlendirilmeleri ve uygulanan tedbir ve kurallara en üst seviyede uymaları amaçlanıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma