Kayseri Büyükşehir, ilçe turlarını Yahyalı ve Develi ile sürdürdü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe gezilerini Yahyalı ve Develi ile sürdürüyor.


Gündem 3.02.2021 15:55:00 0
Kayseri Büyükşehir, ilçe turlarını Yahyalı ve Develi ile sürdürdü

KAYSERİ (İGFA) - Kayseride 2020 yılında yapılan hizmetleri değerlendirmek ve yeni yılda yapılacak projeleri masaya yatırmak amacıyla ilçe turlarına devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesi ardından Yahyalı ve Develiyi ziyaret etti.

Lezzetli elmaları, el dokuması halıları, Kapuzbaşı Şelalesi ve Aladağlar Milli Parkı ile tanınmış Yahyalı ilçesine giden Başkan Büyükkılıç, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte 2021 yılı yatırım toplantısını gerçekleştirdi. Ak Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu ve meclis üyelerin olduğu toplantıda Yahyalı’nın taleplerini ve ilçeye yapılacak önemli yatırımları masaya yatırdı.

16 ilçeyi de sevdiklerini ve birlikte bereketi yaşadıklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıça, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı el halısı hediye etti.

Daha sonra Erciyes’in eteklerinde muhteşem havası ve doğasıyla, gacer ekmeği ve Aşık Seyrani’siyle tanınan Develiye geçen Başkan Büyükkılıç, burada da Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte ilçedeki hedef yatırımları ve çalışmaları değerlendirdi. 2021 yılının Develi için çok daha verimli ve hizmetlerle dolu bir yıl olacağını söyledi.


TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI