Kayseri Büyükşehirde Kitap Fuarına geri sayım


Gündem 1.11.2021 13:30:00 0
Kayseri Büyükşehirde Kitap Fuarına geri sayım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye’nin ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından Kayseri Kitap Fuarı’nın dördüncüsü, 3-12 Aralık tarihlerinde kitapseverlerle buluşuyor.

KAYSERİ (İGFA) - Önceki yıllarda ziyaretçi rekoru kırılan ve alanında örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi 4. Kayseri Kitap Fuarı, yine aynı coşku ve verimlilikle aralık ayında kitapseverlerle buluşacak.

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek olan 4. Kitap Fuarı’nda 270’den fazla yazar, 200’ün üzerinde yayınevi, 3 milyonu aşkın kitap ve 798 binden fazla ziyaretçi hedefleniyor.

Birbirinden ünlü ve sevilen yazarları Kayseri Kitap Fuarı’nda ağırlayacak olan Büyükşehir Belediyesi, bu konuda da okurları, kitap kurtlarını ve tüm Kayserilileri fuara davet ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’yi bilimin, ilimin, kitaplarla dolu kütüphanelerin merkezi yapma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı