Kayseri Büyükşehirden filyasyon ve aşılamaya 24 yeni araç

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğüne filyasyon ile aşılama çalışmalarında kullanılmak üzere 24 yeni araç tahsis ederken, 24 personel desteği sağladı.


Gündem 23.02.2021 11:00:00 0
Kayseri Büyükşehirden filyasyon ve aşılamaya 24 yeni araç

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs ile mücadelede halkın sağlığı için gece gündüz demeden fedakârca çalışan filyasyon ekiplerine desteğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda filyasyon çalışmalarının başladığı ilk günden itibaren kentteki sağlık camiasına 63 araç ve 84 personel ile güçlü bir destek vererek, yerel yönetimin tüm imkânlarını seferber etmişti.  İl Sağlık Müdürlüğü’nün talepleri doğrultusunda filyasyon çalışmaları ile aşılama çalışmalarında kullanılmak üzere yeni 24 araç tahsisi ile 24 personel desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğüne teslime hazırlanan yeni araçları inceledi.  

Üzerlerine düşen ne gerekiyorsa tereddütsüz gerçekleştirdiklerini belirten Büyükkılıç, "Bu süreçte de yine 24 sıfır aracı, şoförleri ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü’ne filyasyon  odaklı hizmet etmek amacıyla teslim edeceğiz. Çalışkan, gayretli Büyükşehir Belediyemiz ekibine, bizimle uyum içerisinde çalışan sağlık müdürümüze ve onun ekibine, şehir hastanemizin kıymetli başhekimine, gururumuz olan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültemizin gerek üniversite rektörü, gerek dekanı ve oradaki aşı konusunda araştırma yapan ekibine ve bütün bu güzellikleri bizlere yaşatan, vesile olan destek veren Kayserili hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

4 MİLYON TL’LİK FİLYASYON DESTEĞİ

Öte yandan pandemi sürecinde filyasyon çalışmalarında kullanılan araçlar ile aşılama çalışmaları için kullanılacak araçların belediyeye maliyeti 4 milyon lira olurken, yeni araçlar ve personel İl Sağlık Müdürlüğü emrinde çalışmaya başlayacak.


Hızlı trenlerde bayram hediyesi Hızlı trenlerde bayram hediyesi
TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim! TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim!
Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu
Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı